sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Aikaansaamista vältellessä

Tuon lausahduksen muuten pihistin joskus jostakin blogista - valitettavasti en tajunnut silloin lähdettä kirjata muistiin. Hyvin sanottu silti. Kouluhommia olisi, mutta motivaatio on vähän hakusessa. Sijaistoimintoja kehiin siis.

Kierrellessäni blogimaailmassa törmäsin teksteihin, joissa kirjoittaja kertoo omasta muistikirjastaan. Mie ehdin jo kertaalleen hehkuttaa omasta muistikirjainnostuksestani, joten voisihan sen tehdä myös kuvituksen kanssa. 

Olen jo vuosia kantanut kalenterin lisäksi muistikirjaa mukana. Nykyinen on aika tuore tapaus, ja sen verran kookas että se on välillä jäänyt epähuomiossa rannalle reissuun lähtiessä, ja sitten on tullut kiroiltua kun myös postikortteihin tarvittavat osoitteet ovat saavuttamattomissa. 

Muistikirjaan tallentuu kaikkea muistamisen arvoista; lehtileikkeitä, osoitteita, vieraita sanoja, reseptejä, käyttöohjeita, perusfraaseja koreaksi....mikä nyt tuntuu tarpeelliselta ja ajankohtaiselta. En pärjää ilman, en.


Lopuksi vielä jokunen kuva tämän päivän happihyppelystä, ei täällä täystalvi ole, mutta vähän pientä valkeaa on silti esillä. Lämpötilakin on aika mukava, vilpoisa ja raikas mutta ei vielä tappavan kylmä (jotkut etelämmästä kotoisin olevat vaihtarikaverit kyllä kovin kiistävät tämän väitteen..)2 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Täyteläisiltä näyttävät muistikirjasi. Jotenkin fiksuilta. Omani ovat täynnä kaikkea...kevyempää.

-A kirjoitti...

"[...]perusfraaseja koreaksi....mikä nyt tuntuu tarpeelliselta ja ajankohtaiselta"

oli pakko tarttua tuohon, vaikka tiedän että se varmasti tarkoituksella näin kirjoitettu. :)

joskus olisi itsellekin muistikirja ihan poikaa ja tyttöä, mutta en ole vielä semmoista itselleni hankkinut. kaiken maailman irtopaperit hoitaa muistikirjan virkaa, mikä on ihan hyväkin koska ei mulla ainakaan koskaan olisi mitään pidemmän päälle käyttökelpoista sinne :)