torstai 23. lokakuuta 2008

Omituisten otusten kerho

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

-A houkutteli kertomaan omituisista tavoistani. Onhan noita.

1. Aiheutan paheksuntaa taustajoukoissa jättämällä systemaattisesti vaatteeni silittämättä, jos juhlavaatteita ei lasketa. Silitän silti lakanat, sillä sileä lakana on vaan niin mahdottoman mukava ihoa vasten.

2. En koskaan kasvanut ohi kuvakirjavaiheesta, vaan tutkailen kuvapainotteisia opuksia edelleen erittäin mielelläni. Hyvä esimerkki näkemisen arvoisesta kuvakirjasta tässä. Arvostan toki kyllä kirjoitettua ilmaisuakin, mutta (valo)kuvissa on silti joitain erityisen kiehtovaa.

3. Jään herkästi jumiin hyvään kappaleeseen tai levyyn ja soitan niitä sitten tauotta, kunnes kyllästyn. Siinä vaiheessa levy saattaa joutua hyllylle kuukausiksi, ennen kuin kaivan sen taas esille. Tällä hetkellä tiiviissä toistossa ovat mm. David Bowien 'Kooks', Deep Purplen 'Hush' ja Bon Iverin 'Skinny Love'. Tsuumin 'Avoin Kenttä' -levyn kaivoin jokunen hetki sitten taas esiin pitkähköltä tauolta.

4. Olen muistikirja-addikti. Yksi sellainen on aina kesken, ja sinne on hyvä kerätä osoitteita, reseptejä, lippuja ja lappuja muistoksi, lainauksia, sanakirjamerkintöjä ja muuta kivaa. Siinä vaiheessa kun käytössä oleva muistikirja on täynnä onkin edessä ongelma, sillä uuden, sopivan ja kivannäköisen löytäminen saattaa kestää, sen verran nirso olen kirjan ulkonäön suhteen.

5. En tykkää puhua puhelimessa. Kärsin jossakin vaiheessa jopa puhelinkammosta jota esiintyi erityisesti silloin kun piti soittaa virallisiin paikkoihin ja vieraille ihmisille. Angsti on hellittänyt pakon edessä, mutta en edelleenkään nauti tilanteesta. Juoruan kyllä joskus kavereiden kanssa puhelimessa, mutta pidän enemmän siitä, että näen ihmiset, joille puhun.


Olisi kiinnostavaa kuulla Tuulin, Hennan, Tiinan, Hannan ja Sailan omituisuuksista. Muutkin saa toki halutessaan tuulettaa kaappeja.

Ei kommentteja: