keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Mitä tein kiitospäivän viikonloppuna...


Terveisiä New Yorkista! (ja Janille myöhästyneet synttärionnittelut!)

Aivan järjettömän upea reissu. Pistän matkakuvauksen osissa, kun Blogger ei tulisi yhdellä kertaa tykkäämään siitä kuvamassasta, joka miulla on teille tarjolla...

Osallistuin siis Torontolaisen ISX -nimisen firman järjestämälle neljän päivän matkalle. Etukäteen ryhmämatka vähän arvelutti, mutta näin jälkeenpäin voin sanoa, että tälle nimenomaiselle reissulle se oli ihan nappivalinta. Ensimmäisellä visiitillä haluaa nähdä nimenomaan ne kaikkein perinteisimmät nähtävyydet, joita meille oli tarjolla. Lisäksi ryhmämme opas oli aivan mahtava, tietoa tuli paljon, paljon faktaa ja vinkkejä siitä missä kannattaa käydä vapaa-ajalla, sekä myös knoppitietoa mm. siitä, miksi New Yorkia kutsutaan Isoksi Omenaksi ja kuka on kuuluisan I <3 New York -sälän idean takana.

Matka siis kesti neljä päivää, lähdimme aikaisin perjantaiaamuna ja palasimme maanantai-iltana. Brockista meitä oli reissussa seitsemän vaihtaria, ja loput ryhmäläiset olivat Toronton eri kielikouluista. Rajanylitykset ja muut sujuivat hirmu kivuttomasti, ja nyt miulla on taas uusi leima passissa :).

Ei kommentteja: