sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Happihyppely

Ollaan oltu niin jumissa sisätiloissa viimeaikoina, että päätettiin tänään Hannan ja Chiaran kanssa käydä vähän ulkoilemassa. Yliopiston alueelle kuuluu suojeltu puisto, jonka läpi kulkee luontopolku. Hirmu kivan näköistä aluetta, jonne pitää mennä takaisin parin viikon päästä, kunhan ruska pääsee kunnolla vauhtiin tälläkin alueella.

Ensi viikko tulee olemaan tosi kiireinen, miulla on kaksi esitelmää ja kolme esseenpalautusta edessä. Kaiken kumminkin pelastaa viikonloppu, perjantaina suunnataan Jennyn ja ehkä Candacen kanssa kohti New Yorkia :).

3 kommenttia:

Merehunt kirjoitti...

Voi hyvä ihminen, miten ihanan näköinen metsä!!! Mie voin vaan kuvitella, miten ihania kuvia sie saat napsittua ruskan aikaan. Ehkä hyvittää sen viime syksyn Joensuussa, kun jäi ne ruskakuvat ottamatta? :)

Sanna kirjoitti...

Juu, pitäis näyttää aika kivalta :).
Vieläkin kyllä ketuttaa vähän että jäi ne kuvat siitä kirjaston luota ottamatta, mutta ehkä ensi vuonna ;).

Tiia kirjoitti...

Kivat maisemat! Pitäisi itekkin tästä lähteä jalkapallon rentosarjaan reippailemaan. Muuten, jos siulla ei ole ältsin kiireinen retki tulossa New Yorkissa niin laitappa Aleksille viestiä kun hää on siellä myös ensi viikonloppuna:)Onhan se tosin hieman isompi kylä, mutta jos vaikka osutte samoille nurkille:D