lauantai 1. elokuuta 2009

Mitäs sitä sitten tekisi?Eilen oli kesän viimeinen työpäivä. Illalla hengattiin vielä piknikillä, jonne onneksi pääsi aika moni työkaveri. On kyllä ollut tavattoman mukava kesä ainakin töiden suhteen, työkavereiksi eksyi tänä vuonna harvinaisen mukavia ihmisiä (ei sillä etteikö heitä olisi ollut aiempinakin vuosina), joita toivottavasti näkee edes satunnaisesti vielä näin töiden loputtuakin. Elokuussa on nyt siis lomaa, tarjolla kotimaanmatkailua ja rentoutumista. Vähän on vielä orpo olo ja pallo hukassa, mutta eiköhän tämä tästä.

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Allekirjoittaneella on ollut paras kesä tähänastisista, eikä vähiten sinun takiasi armas kollega. Takki on vähän tyhjä, ja heti tuli kaikkia vastoinkäymisiä, kun sinä lähit, mutta ne kyllä kumoutuivatkin ihanienkin asiakkaiden ansiosta.. =)

Mehän nähään ke:na, mutta mite ois visiitti mein mökille, jos säät sallii ja kyyti järjestyis vaikk mein siskoilta sinne ja takaisin? Tai sit keksitään jotain hauskaa oheistoimintaa, ja se Potteri on edelleen näkemättä. Mite ois tänää vaikka se? Vai tuutko mieluummin ke:na kaupuntiin kerrala?