keskiviikko 19. elokuuta 2009

Lakeuden kutsu ja muita matkakertomuksia

Minusta tuli kesäloman kunniaksi turisti, kotimaanmatkailja. Vietin lähes viikon sompaillen julkisilla kulkuvälineillä ympäri Suomea; ensin Savonlinnasta mökkeilemään Joensuun ystävien kanssa Ähtäriin, sitten Ähtäristä sukulaisvierailulle Porvooseen, josta käsin myös vierailin Helsingissä. Paljon hyvää seuraa, ja juuri sellaista ajankäyttöä kuin lomalla kuuluukin olla.

Mökkireissua oli suunniteltu jo jonkin aikaa, ajatus taisi ihan ensimmäistä kertaa tulla puheeksi joskus viime keväänä. Mökkiläiskokoonpano vaihteli jonkin verran, mutta loppujen lopuksi Ähtäriin kokoontui seitsemän henkeä.

Pariin päivään Ähtärinjärven rannalla mahtui ruokaa ja juomaa, lautapelejä, uimista ja saunomista, lettuja kera vadelmahillon ja itse poimittujen mustikoiden, musiikkia, valvomista, videokameraleikkejä ja kuutamon katselua kaukoputken läpi. Hauskaa kun mikä, ensi vuonna uusiksi!Ähtäristä puolestaan toisenlaisiin maisemiin, Porvooseen ja Helsinkiin. Lisää hyvää seuraa, ja ihan vähän myös shoppailua. Mukaan tarttui muun muassa kaksi pussillista hyvää teetä kahdesta eri teen erikoisliikkeestä. Halukkaille maistiaisia Joensuussa ;).

2 kommenttia:

saila.saarinen kirjoitti...

aijai hienoja kuvia :) ja näyttää ihan siltä toi mustikanpoimimiskuva ku sitä ei ois yhtään lavastettu...;P

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan, hyviä kuvia kaikkinensa nuo siun kotimaanmatkailuotokset. :) Voitko lähettää miulle tai kaikille sen yhteiskuvan kasseinemme, tuli aika vähän kuvia loppujen lopuksi otettua möksältä.