sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Usvainen Toronto


Tänään oli kansainvälisten opiskelijapalveluiden järjestämä Toronton reissu. Koulun puolesta siis tarjottiin kyyti yliopistolta Torontoon ja takaisin, ja paikan päällä oli reilu seitsemän tuntia aikaa tehdä mitä halusi. Itse lähinnä kävelin ympäri kaupunkia Jennyn, Candacen, Williamin ja Barbran kanssa. Kilometreja taittui jokunen. Ilma ei ollut paras mahdollinen, se alkoi sumuisena ja taittui loppuajaksi sumuiseksi ja vetiseksi (= satoi, kovaa.), mutta kaupunki onnistui silti vaikuttamaan. Takaisin on päästävä, ja ensi kerralla ehkä kierrellään pienempää aluetta pidempään, jotta ehtii katsella maisemia rauhassa. Usva muuten teki yläilmoissa olevista maisemista aika vekkulin näköisiä, ihan kuin joku olisi ottanut pyyhekumin käteen ja kumittanut rakennusten yläosat haaleiksi. Ylimmässä kuvassa on siis CN Tower, eli yksi maailman korkeimmista rakennuksista. Vierailu torniin sisälle jäi odottamaan kirkkaampia ilmoja, jolloin näkymistä saa todennäköisesti enemmän irti.

4 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Tosi ihanan näköistä, vaikkakin vähän kylmän oloista. Kuvat onnistu kuiteski hyvin ja todellakin näytttää kuin kumilla vedettyjä. ;)

Mira kirjoitti...

Nii joo, ja yks todella hauska improv comedian asuu Torontos, Colin Mochrie (whose line is it anyway, kato youtubesta)

Sanna kirjoitti...

Ei siellä kylmä ollut, pikemminkin päin vastoin :). Whose line is it anyway on ihan loistava, tiesin kyllä että Colin Mochrie on kanadalainen, mut en tienny että se on Torontosta.

Mira kirjoitti...

No ei se sieltä kotoisin oo, mut asuu nykyään. Skotlannis syntyny ja montrealis kasvanu.. hyvä, et joku tietää sarjan! ;) Näin sen ekan kerran Namibias, meilhän sitä ei tietääkseni oo ollu... Mä oon iha koukus..