maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukuu. Oho.

Minne se aika meni?
Meillä on tänään kansainvälisen toimiston järjestämä joulujuhla, jonka pitäisi olla aika mainio. Ja koska joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien saa miun mielestä virallisesti soittaa joululauluja, tässäpä yksi aika hauska sovellus 12 Days of Christmas -kappaleesta:4 kommenttia:

-A kirjoitti...

Hahaa, tämähän oli oikein hauska. En ole ainakaan minä aikaisemmin nähnyt. Johtuu ehkä siitä, että yritän yleensä välttää tuota biisiä. Mutta Julie Andrews... <3

ABC:t tuli luettua samalla, hieno tapa koota vähän kokemuksiaan jonkinlaiseen järjestykseen.

Maria kirjoitti...

Eipä vähän jäänyt päähän soimaan. Hauskan joulupelinkin tuosta saisi vaikka. *<=)

Mira kirjoitti...

Julie Andrews on kyl rautainen nainen. Ostin just sound of musicin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sanna kirjeestä! Ehdin jo manailla Kanadan postin ihan maan rakoon kun luulin ettei se miun kirje ollut tullut perille kun et kommentoinut asiaa mitenkään. Mutta sitten sainkin ihan oikean hienon kirjeen takaisin, vähänks oli hienoa. :)

Olin eilen Scandinavian Music Groupin keikalla, olipahan muuten ihan tosi hyvä (joskin vähän lyhyt) keikka! Terhi Kokkosella on ihan mielettömän hieno ääni ja koko bändin soundi oli livenä aika makee. :)

Millon oot tulossa Suomeen? Pitää yrittää nähä jouluna, tai sit joskus tammikuussa viimestään. Teretulemas vaan tänne Helsinkiin räntäsateeseen. Ihana ilma oli taas tänäkin aamuna... :/