maanantai 6. heinäkuuta 2009

10 asiaa, jotka olen oppinut kesätöissä.

1. Mukavat kengät parantavat elämänlaatua. Tämän voi kukin kohdallaan testata seisomalla kahdeksan tuntia betonilattialla (muutaman tauon saat pitää, jos on ihan pakko).

2. Nimi ei aina ole enne. Tanhuvaaran urheiluopiston vierailijaryhmä ei välttämättä koostu salskeista urheilijanuorukaisista, eikä Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ole nuoria miehiä nähnytkään.

3. Aika on suhteellista. Puolen tunnin tauko kuluu silmänräpäyksessä, kun taas puoli tuntia hiljaisessa salissa saa epäilemään rannekellon pattereiden elinvoimaa.

4. Viikonpäivillä on rajatusti merkitystä. Lauantait erottaa siitä, että silloin ei pääse töiden jälkeen kauppaan, vaikka kuinka kävisi oven takana norkoilemassa.

5. Lastenrattaat on mahtava keksintö.

6. Valtaosalla ihmisistä ei ole niin originaali huumorintaju kuin he itse kuvittelevat.

7. Asiakaspalvelijalla oletetaan olevan valta korjata kaikki hallitsevasta säätilasta melusaasteeseen ja näyttelyripustukseen. Kiitos palautteesta, vien viestiä eteenpäin (ja vienkin, sen lupaan, paitsi ehkä säävalitukset).

8. Puhe Crocsien suosiosta ei ole liioiteltua.

9. Nimikyltissä olevat kielitarrat -ja erityisesti jonkin kielitarran puute- jäävät huomiotta asiakkailta, vahingossa tai tarkoituksella. Nimim. asiakaspalvelija, joka on tänä kesänä puhunut enemmän ruotsia (koulun ulkopuolella) kuin koko elämänsä aikana yhteensä.

10. Kesän pelastus on mahtavat työkaverit <3.Lopuksi täysin asiaan kuulumaton linkkivinkki; ranskalaisilla on hienoja postimerkkejä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kohdat 6. ja 7. alkavat olla tuttuja. :D http://www.aasiakas.net

T. Maija

Maria kirjoitti...

Tästähän voisit tiivistää vaikka YleX:n iltapäivään top 4:n. Totta joka sana.

Mutta inklusive ne mahtavat asiakkaat (niitäkin on), joiden palaute on niin avointa, ja esimerkiksi raavaat miehetkin itkee kierroksilla, sitten tietää tehneensä, liikuttaneensa, olleensa Taiteen tulkki - tai ainakin tarinoiden, yhtä kaikki.

saila.saarinen kirjoitti...

lollero :D