torstai 28. elokuuta 2008

Lontoossa
Viime päivät ovat menneet rauhallisissa merkeissä. Olen kierrellyt jonkin verran Lontoota, käynyt mm. inuiittitaidetta myyvässä galleriassa ja paikallisessa taidemuseossa. Kaupungilla tuli myös vastaan hauskoja rautapuita, joista muutama yllä kuvissa. Niitä on esillä aika monessa kadunkulmassa, ja värivalikoima on jokseenkin kattava. Nuo puut ovat kuulemma aiheuttaneet melkoisen paljon keskustelua paikallisten kesken, ja erityisesti konservatiivisimmat asukkaat ovat olleet kovasti puita vastaan. Mie kyllä tykkään, ihan piristäviä lisiä katukuvaan.

Puuteema jatkuu myös noissa leimasimissa, jotka ostin suloisesta leimasimiin ja korttitarvikkeisiin erikoistuneesta pikkupuodista.

Kaupungilla kävelemisen ja shoppailun lisäksi olen lähinnä nauttinut kesäisestä säästä, lämpötila on pyörinyt mukavasti siinä 25:n plusasteen tietämillä, ja auringonpaiste hemmottelee. Mukavaa vaihtelua Suomen kesään ;). Lisäksi olen käyttänyt paljon aikaa rapsuttamalla Saran ja Frankin shetlanninlammaskoiria Dylania ja Bristolia, eli huonomminkin aikaa voisi viettää.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maria kirjoitti...

Hehei, nuo puut tuovat kyllä jokseenkin mieleen kesän 2006 tuolla taiteen Mekassamme.. Ja nämä Lontoon serkut näyttävät ihan hienoilta jopa.

Terveisiä täältä syyssateiden piiskaamasta Savonlinnasta. Juhlitaan päättäreitä sit siunkin puolesta - vaan ei oo kyl yhtä kivaa, kun et sinä oo tääl.

<3 Marvin

P.S. Viel täytän kommausosastoasi sillä, ett saa ihmeessä laitella postia perinteisempäänkin malliin, vaan kysele osoitetta, jos ei siul sattunu Retin hölökuntatietoja matkaan... :D