keskiviikko 20. elokuuta 2008

Kohta lähtee


Pakkaaminen on puolessa välissä. Huomenna olisi tarkoitus suunnata kohti Helsinkiä (tai tarkalleen ottaen Kirkkonummea), ja perjantaiaamuna puolestaan matka jatkuu Atlantin ylitse. Vietän siis seuraavat puoli vuotta (noh, nelisen kuukautta) vaihto-opiskelijana Brockin yliopistossa St. Catharines -nimisessä kaupungissa. Tämän blogin olisi siis tarkoitus toimia kanavana, jonka kautta kerron kuulumisiani vaihdon aikana, vaikka perinteisillä korteillakin tosin todennäköisesti kiusaan ihmisiä. Mistä tulikin mieleeni, erityisesti joensuulaiset ja/tai vastikään muuttaneet, ilmoitelkaahan osoitteitanne jos korttia kaipailette. Vielä tällä hetkellä ei ole suuremmalti raportoitavaa, mutta kerron kokemuksistani jahka ehdin niitä ensin hankkia. Kertokaahan myös omia kuulumisianne aina välillä!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sie varmaan tiedat miun osoitteen, paremmin kuin mina itse asiassa :D Paivittele blogia ahkeraan, tartten jotain tekemista ettei tartte opiskella.

-Tiia

Anonyymi kirjoitti...

Olen viimeiset 3 päivää ollut lähettämässä sulle tekstaria ja toivottelemassa hyvää matkaa, mutta aika ei ole antanut periksi.

Toivottavasti kaikki menee hyvin. Antoisia aikoja Kanadassa!

-Outi Järvenpäästä

-A kirjoitti...

Hyvää matkaa Sanna, mahdollisesti olet jo mennyt. Harmi kun ei ehditty nähdä, mutta tulethan sinä sieltä (toivottavasti) joskus takaisinkin.

Tiedoksi, laitoin sinut oman blogini linkkilistaan. Ei toivottavasti haittaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sie oletkin jo Facebookin perusteella päässy perille turvallisesti! :) Kuulumisia on aina kiva lukea, toivottavasti ehdit aina välillä kirjoitella. Muista nauttia olostasi siellä!

-Maija P.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki eivät käytä Facebookia, tännekin pitää tiedottaa tärkeistä asioista! ;b


-Leila-

Sanna kirjoitti...

Ainomaija: juu saa linkittaa.

Noin yleisesti, kiitos toivotuksista! Olen kaikinpuolin hyvinvoiva ja tosiaan perilla, paivityksia tulee heti kun paasen omalla koneella nettiin, talla hetkella kaytossa muiden kone, joka ei halua paastaa minuu bloggeriin.