sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Voihan viisut

Marialle ja Sailalle edellisten kommenttien pohjalta vastaisin että mie oon aina valmis ompeluseuran ja/tai marttakerhon kokoontumiseen ;). Ja leffailtahan kannattaa aina.

Viisut oli ja meni, äänestäjien suosion hakemisessa käytettiin kovin vaihtelevia keinoja. Miun suosikin Portugalin sijoitus jäi vähän vaatimattomaksi. Sääli sillä kappale oli kiva, laulajalla oli varsin hyvä ääni ja taustamusikantit näytti ehkä iloisimmilta ikinä. Onnea silti Norjalle, vaikka olen edelleen sitä mieltä että siinä biisissä ei ollu muuta hyvää kuin viulusoolot. Ensimmäistä kertaa elämässäni muuten äänestin Euroviisuissa (tai ylipäätään missään tv-kisassa), että kokemus kai sekin.

Parental unit kävi tänään vierailulla, isä kannustamassa sukulaispoikia jotka oli ajamassa rallia Ylämyllyllä ja äiti tuli shoppailemaan. Lisäksi selvisi että siirtymä Savonlinnan tapahtunee ensi lauantaina. Ensi viikolla pitäisi vielä raapia nuo hemmetin esseet valmiiksi ja viikon päästä pitäisi taas alkaa etsiä asiakaspalvelumoodia.

Niin ja vielä, hihii. Go Isabella Rossellini!


Ei kommentteja: