tiistai 3. maaliskuuta 2009

Ruokaisaa asiaa

Olen tutkinut viime aikoina keittokirjoja, tavoitteena löytää jotain uutta laitettavaa. Joensuun kirjastossa on aika kivat valikoimat, tämän hetken suosikkeja ovat Saara Törmän "Saa vaivata" ja "Keittokomero ja huone" -nimiset opukset. Vaikea olla pitämättä keittokirjailijasta joka antaa ruuille nimiä kuten "illallinen tulitikkutehtaalla" (itämainen pata) ja Boris (punajuurikeitto) ja toteaa, että suklaatorttu on ihmiselle hyväksi. 

Nuo molemmat kirjat on muuten sellaisiä yksilöitä, joista on painos loppu. Jos siis kyseiset opukset sattuu kuitenkni joskus silmään kirjakaupassa tai antikvariaatissa, ne saa poimia talteen ja lähettää Joensuuhun, maksan takautuvasti. 

Lopuksi vielä linkkivinkki, en oikeastaan suuremmin pidä ruusukuvioisesta mistään, mutta tällainen kupponen vaikka sokerikkona olisi aikas mainio.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Todellakin, suklaatorttu ON ihmiselle hyväksi!

Ja hmm.. hui sentään, en mie haluais, ett miun ruusukuvioiset tai minkäänkuvioiset kupit juoksentelis karkuun tai näyttäis siltä, että ryömivät kohta kimppuun. Ei siinä, hienoja ovat kyllä. :D

aino kirjoitti...

Tuo Saara Törmän kirja on suosikkini, ne banaanimuffinit blogissani (kiitos kommentistasi) ovat siitä kirjasta. Maailman nopeimmat (jaksaa viimeisillä voimillaan tehdä) ja parhaat!

-A kirjoitti...

moroo! siut on haastettu.